Hvem er vi

Vores mission er, at ændre alt du troede du vidste om håndrens. Vi mener, at håndhygiejne skal være sjovt, nemt og glædeligt.

Derfor udfordrede vi os selv til at skabe løsninger, der omdefinerer den måde, du tager hånd om dit helbred. Vi mener, at vores løsninger ikke kun skal opfylde et behov; de burde også bringe dig glæde og forbedre dit liv.

Hvorfor vi startede

Vi er passioneret omkring at finde løsninger, der hjælper med at forenkle hverdagen og tage sig af alles sundhed. Med vores moderne livsstil er vores hænder udsat for alle former for uhygiejniske overflader, der medfører sygdom, der forårsager bakterier. Men ved at holde hænderne rene bør det ikke betyde at udtørre din hud eller forlade hænderne klistrede. Derfor har vi skabt den næste generation af håndrensere med en hurtigt fordampende, naturligt fugtighedsgivende og hygiejnisk formel, der holder hænderne bløde, rene og duftende.

Lavet til dig

Dette brand er for livsnydere, folk, der ønsker at forenkle deres liv, er passioneret omkring design, omsorgsfulde sjæle, miljøansvarlige, ultimative nørder, erfaringsentusiaster og dem, der leder efter noget andet. For alle jer vil vi gøre vores bedste for altid at overgå dine forventninger med hvert enkelt produkt, vi skaber.

Touchland_BOYGIRL1908
img-wwa-03-2_x514

Vores historie

Det hele startede i 2010 i Barcelona, da Andrea Lisbona, vores grundlægger og administrerende direktør, besluttede at revolutionere markedet for håndrensere. Hun besluttede at tage håndhygiejne op på et helt nyt niveau med et visionært hold, der havde en sjette sans for, hvad der var nødvendigt. I 2017 besluttede vi at krydse havet og overtage verden startende fra det amerikanske marked, mens vi samarbejdede med Zobele, et multinationalt produktionsselskab som en strategisk partner for vores vækst.

Vores strategiske partner

“Vi tror på, at Touchland udfordrer, og i sidste ende vil vi forny en massiv verdensomspændende industri: personlig hygiejne. Efter meget overvejelse valgte vores firma at bidrage til Touchlands vækstpotentiale ikke kun ved at levere højt skalerbare, eksklusive fremstillings- og logistiktjenester, men også placere en betydelig kontantinvestering i selskabets grundlægger. Vi tror på Touchland. “
– Roberto Schianchi
Chief Executive Officer at ZOBELE Holding SpA

Top førende multinational producent med mere end 5 fabrikker i verden, over 4500 medarbejdere og største leverandør af de største brands indenfor forbrugerprodukter.

img-wwa-04_x514
img-wwa-05_62b3e08c-6437-4e8d-b85a-3f344e57b7e0_x514_optimized

Vi vil gøre en forskel

Vi ønsker at få en positiv indflydelse på verdenen, og derfor har vi skabt vores velgørenhedsorganisation Touchlives. Vi dedikerer 5% af vores overskud til at sende vores hygiejneløsninger til udviklingslande, hvor der er vandmangel. Mange børn dør hver dag af diarré sygdomme forårsaget af mangel på rent vand, sanitet og grundlæggende hygiejne.

Vi ønsker at give samfundet, den støtte vi har modtaget tilbage, og hjælpe der, hvor hygiejnen er nødvendig for at overleve.

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
×
×

Kurv