Clean made cool.

Fugtgivnede, hurtigt absorberende, ikke-klistrende,
håndrens med let duft.

En håndrens lavet netop til dig.

Opgrader din håndhygiejne til et nyt niveau.

 

Deep hydration

Træt af klistrede og udtørrede hænder? Ikke længere.

Long lasting

Dobbelt så mange doseringer pr. liter, sammenlignet med de fleste andre systemer.

Spray system

Let at bruge og dosere.

Smells well

Lækre varianter. Uden duften af alkohol.

Travel friendly

Tag den med overalt altid.

Bye stickiness

Lynhurtig fordampning

Afspil video

Introducering af Power Mist: 500+ sprays af håndpleje i lommen. En smart og smukt designet håndrens, der både dræber bakterier på farten, dufter fantastisk og er fugtgivende.

Essentielle ingredienser

Vores håndrens af høj kvalitet er omhyggeligt formuleret til at holde dine hænder fri for bakterier, mens de dufter lækkert og plejer hænderne.

Ethyl Alcohol Denat

Dræber 99.99% af de mest almindelige bakterier og overholder alle krav til håndrens, hvilket gør den sikker og effektive at bruge.

Aloe Vera

Plejende og fugtgivende uden at efterlade hænderne klistrede. Aloe Vera indeholder vitamin A, B, C, D og E. Det er også en antioxidant med antibakterielle egenskaber.

Glycereth-26

Glycereth-26 er en glycerin ester af fedtsyrer med flere egenskaber, den er fugtighedsbevarende og smørende, hvilket giver en glat og lukseriøs fornemmelse.

Radish Root Ferment Filtrate

Giver et bredt spektrum af antimikrobiel beskyttelse. Den er også kendt for sin evne til at give langvarige fugtgivende fordele til huden.

Lime Essential Oil

Hjælper med at opretholde spændstigheden i huden og bekæmper aldringstegn på dine hænder.

Lemon Essential Oil

Fungerer som et naturligt antimikrobielt middel. Det hjælper også med at forny energi, næring og rense huden.

Vores produkt filosofi

Vi er brænder for at finde løsninger, der hjælper med at forenkle hverdagen og tage sig af alles sundhed. I vores moderne livsstil er vores hænder udsat for alle former for uhygiejniske overflader, der medfører sygdom forårsaget af bakterier. Ved at holde hænderne rene, bør det ikke betyde at udtørre din hud eller efterlade hænderne klistrede. Derfor har vi skabt den næste generation af håndrens, Power Mist, en hurtigt fordampende, naturligt fugtgivende, rejsevenlig håndrens, der holder hænderne bløde, rene og duftende

Making a difference

I 2015 bekræftede Unicef, at over 300.000 børn under 5 år døde af sygdomme forbundet med dårlig daglig hygiejne. Vi mener, at vi kan hjælpe. Derfor doneres en procentdel af alle Touchland-salg gennem vores velgørende organisation, Touchlives, for at give hygiejneløsninger til dem, der har allermest brug for det.

Touchland til erhverv

Spar penge og vær planetvenlig

Virksomheder og organisationer verden over omfavner en simpel og endnu bedre måde at beskytte deres personale, kunder og gæster på. Med tusindvis af anvendelser pr. batteriopladning og teknologi sparer Touchland KUB dispenser penge, samtidig med at der sikres et sikkert og renere miljø.

Med Touchland sender virksomheden klare signaler om, at sundhed og hygiejne er i fokus

KUB passer stilfuldt ind i ethvert miljø. Mød vores eksklusive og smukt designede dispenser, der sender stærke signaler om fokus på et sundere miljø, branding og design. Tilpas dine i dag for at matche dit brand!